Diensten

U kunt bij mij terecht voor de volgende diensten:

  • Algemene vertalingen Engels-Nederlands en NederlandsEngels: Vertalingen van Engelstalige algemene teksten naar het Nederlands en van Nederlandstalige algemene teksten naar het Engels. Denk bijvoorbeeld aan een vertaling van een brief, een website of een artikel.
  • Juridische vertalingen NederlandsEngels: Juridische vertalingen van Nederlandstalige juridische documenten naar het Engels, zoals bijvoorbeeld een vertaling van een contract/overeenkomst, een akte, een wilsbeschikking, statuten, algemene voorwaarden of van huwelijkse voorwaarden.
  • Beëdigde vertalingen NederlandsEngels: Beëdigde vertalingen van Nederlandstalige documenten naar het Engels. Denk bijvoorbeeld aan een diploma, een getuigschrift, een cijferlijst, een akte of een CV.

Tarieven op aanvraag.

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Minimumtarief bij alle opdrachten: €35,-. Alle vermelde bedragen zijn exclusief BTW (21%). Ook voor spoedopdrachten tijdens de avonduren en in het weekend kunt u bij mij terecht. Hiervoor geldt een toeslag van 25%. Op al deze diensten zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.